WIE IS KLEVER MOBILITY? Klever Mobility is een dochteronderneming van Kymco. Een bedrijf dat meer dan 50 jaar ervaring heeft in de scooter- en motorfietsindustrie. Zowel met conventionele motoren als elektrisch aangedreven motoren, heeft Kymco een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid.

Die betrouwbaarheid, gepaard met uitstekende kwaliteit, staat centraal in de ambitie van Klever Mobility sinds hun oprichting in 2011. Ons doel is om de best mogelijke rijervaring te bieden en klanten zo goed mogelijk te bedienen en ondersteunen. 
  MISSIE KLEVER Klever heeft een missie. Ze zijn vastberaden om een bijdrage te leveren aan het duurzaam maken van alle woon-werk verplaatsingen tot 50 km. Met een Klever fiets ben jij goed bezig voor het milieu en goed bezig met jouw gezondheid. Sluit jij je aan bij deze missie? 
DE PIJLERS
Power, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
Dat is wat wij belangrijk vinden en waar al onze e-bikes en speed pedelecs aan moeten voldoen.
https://klever-mobility.com/