Fluitend tegen de wind in en lekker die heuvel op? Geen probleem met ons uitgebreide gamma fietsen met trapondersteuning.

We hebben voor ons aanbod fietsen met elektrische ondersteuning ook voor 2021 een duidelijke keuze gemaakt, door wereldwijde problemen door corona hebben veel productiefaciliteiten stilgelegen en velen draaien nog steeds niet op volle kracht.

Daardoor worden de levertermijnen soms bijzonder lang en blijvend onzeker. We hebben alvast een grote voorraad aangekocht om zo vooraan in de rij te staan bij de reservaties van de verschillende productiebatchen.

De eerste modelen komen reeds binnen.

We bieden nog steeds enkel merken aan waar we u een uitmuntende service en garantie afhandeling kunnen garanderen zodat u als tevreden gebruiker jarenlang zorgeloos van uw fiets kan genieten.

We stellen  voor  de verschillende systemen bij ons te testen vooraleer u tot aankoop overgaat, dit is volledig vrijblijvend.
Wij hebben de verschillende systemen middenmotor binnenkort terug testklaar staan voor u.

De eerste stap is een keuze maken welk systeem het beste bij uw gebruik past. Momenteel wordt bijna uitsluitend gekozen voor een fiets met middenmotor.

De middenmotor zorgt ervoor dat de fiets het speelse karakter behoudt van een gewone fiets, wij promoten volgende 2 systemen:

BOSCH : gekend van allerhande huis-tuin-keuken toepassingen, staat garant voor betrouwbare topkwaliteit.

SHIMANO de bekende producent van allerhande fietsonderdelen levert het steps systeem deze aandrijving zorgt voor een optimaal comfort maximaal gebruik van technologie zorgt voor een zeer eenvoudige, summiere bediening.

Wij ondersteunen 4 merken die bovenstaande systemen aanbieden:

GAZELLE: Bij GAZELLE bied voor 2021 onze 2 favoriete systemen aan namelijk de Shimano en Bosch motoren aan.
GAZELLE  voorziet een middenmotor met hoogwaardige afwerking ook met in het frame geïntegreerde batterij en bij sommige modellen de mogelijkheid uw range te vergroten tot 1000WH meer info hierover later.
Sterke prijs-kwaliteit verhouding en 1 jaar gratis diefstalverzekering.

TREK: Met het Bosch motorsystemen van mountainbike tot hippe stadcruiser en carbon Speed bike
Trek biedt hoge kwaliteit en stijlvolle afwerking, ook elektrische mountainbikes te verkrijgen.

Oxford deze Belgische fabriekant heeft ook een steeds hipper en afgewerkter gamma van opstapper tot high-end speed bike

OLYMPIA op aanvraag kunnen we u ook de elektrische fietsen bezorgen van Olympia

Bosch motor overzicht

Active Line

Stedelijke mobiliteit in modern design: de Active Line is dynamisch, licht en stil, en dus ideaal voor alle straten en wegen in de stad.

Active Line Plus

Eenvoudig nieuwe dingen ontdekken: de Active Line Plus geeft vaart aan je dagelijkse leven en breidt de actieradius uit voor spontane uitstapjes.

Cargo Line

Nieuw
Speciaal voor eCargo bikes: de nieuwe Cargo Line voor bakfietsen maakt zowel beroepsmatig als privévervoer eenvoudig en milieuvriendelijk.

Performance Line

Nieuw
Sportief onderweg: de nieuwe Performance Line biedt je altijd de juiste ondersteuning, zowel op toertochten als in bergachtig terrein.

Performance Line CX

Nieuw
Geen trail te steil: de nieuwe Performance Line CX is de krachtigste aandrijving voor veeleisende eMountainbikers.

Boordcomputer

Purion

Aandacht voor het essentiële: één klik met de duim en de Purion toont je op overzichtelijke wijze alle belangrijke informatie.

Intuvia

Ongecompliceerde bediening: met de Intuvia kun je de eBike intuïtief bedienen. Het display is onder alle omstandigheden optimaal leesbaar.

Kiox

Nieuw
Verbonden trainingspartner: de Kiox biedt alle functies die je als sportieve fietser nodig hebt en geeft je via de smartphone-app toegang tot de digitale wereld.

Nyon

Slimme begeleider: de Nyon biedt je alles wat je eBiker-hart begeert en zorgt met de app en de online-portal voor een verbonden rijervaring.

Accu’s: De modernste eBike-energiebronnen op de markt

De accu’s van Bosch zijn een efficiënte energiebron met een groot uithoudingsvermogen en behoren tot de modernste eBike-accu’s op de markt. Ze combineren enorme reikwijdtes, een lange levensduur en gering gewicht met ergonomisch design en bedieningsgemak.

Frameaccu

Sportief dynamisch: de PowerPacks 300, 400 en 500 zitten als frameaccu dicht bij het zwaartepunt van de eBike en zorgen zo voor een optimale gewichtsverdeling.

Bagagedrageraccu

Comfortabel gemak: de PowerPack 300, 400 en 500 bagagedrageraccu’s vergemakkelijken het veilig op- en afstappen bij een lage opstap.

Geïntegreerde accu

Nieuw
Stijlvol elegant: de PowerTubes 400, 500 en 625 kunnen perfect in het frame worden geïntegreerd en maken op die manier veel eBike-designs mogelijk.

DualBattery

Nieuw
Dubbele energie: de koppeling van twee Bosch-accu’s levert een vermogen tot 1.250 Wh en zorgt voor een grotere actieradius.