Fluitend tegen de wind in en lekker die heuvel op? Geen probleem met ons uitgebreide gamma fietsen met trapondersteuning.

We bieden nog steeds enkel merken aan waar we u een uitmuntende service en garantie afhandeling kunnen garanderen zodat u als tevreden gebruiker jarenlang zorgeloos van uw fiets kan genieten.

De eerste stap is een keuze maken welk systeem het beste bij uw gebruik past. Momenteel wordt bijna uitsluitend gekozen voor een fiets met middenmotor,
Behalve bij onze KLEVER fietsen waar de directe aandrijving in het achterwiel een meerwaarde is bij het behalen van de max snelheden bij speedbikes. De grotere sleet gevoeligheid van kettingen en riemen is bij het intensief gebruik bij speedbikes hierdoor ook veel minder. 

De middenmotor zorgt ervoor dat de fiets het speelse karakter behoudt van een gewone fiets, wij promoten volgende 2 systemen:

BOSCH : gekend van allerhande huis-tuin-keuken toepassingen, staat garant voor betrouwbare topkwaliteit.

SHIMANO de bekende producent van allerhande fietsonderdelen levert het steps systeem deze aandrijving zorgt voor een optimaal comfort maximaal gebruik van technologie zorgt voor een zeer eenvoudige, summiere bediening.

Wij ondersteunen 4 merken die bovenstaande systemen aanbieden:

GAZELLE

Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 130 jaar fietsen in het Gelderse Dieren in Nederland. Hun fietsen zijn licht, kwalitatief en comfortabel. Ze denken altijd na over hoe ons design slimmer kan en de techniek van de e-bikes nog innovatiever. Gazelle maakt zo’n 300.000 fietsen per jaar.

OXFORD

100% Belgisch Reeds drie generaties sterk in fietsen

Fietsen maken zit in hun bloed. Het betekent ook dat ze fietsen maken, zoals we ze graag een fiets zouden willen. Degelijk, comfortabel, duurzaam, betrouwbaar en veilig.

Een fiets voor het leven. Een fiets bestendig tegen alle omstandigheden, ja, zelfs tegen Belgische buien en wegen.

TREK

Deze wereldspeler heeft een gamma van gewone stadsfiets over mountainbike tot racefiets uitgerust met trapondersteuning

KLEVER

Als je ECHT 45km/h wil rijden!
600 of 800W motor
Klever Mobility is een dochteronderneming van Kymco. Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter en motorfiets industrie, waarvan de afgelopen 25 ook op elektrische mobiliteit zijn gericht, heeft Kymco een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid. Die betrouwbaarheid, gepaard met uitstekende kwaliteit, staat centraal in de ambitie van Klever Mobility sinds de oprichting in 2011. Het doel is om de best mogelijke rijervaring te bieden en onze klanten zo goed mogelijk de beste service te geven.