Mijn fiets ondersteund niet maar ik kan deze wel aan en uit zetten op de display?

Staat de 0 er van de km teller? als deze 0 er niet en/of u kan de ondersteuningen niet wijzigen met de bediening aan het handvat?
Dan is waarschijnlijk uw display niet goed ingeklikt in de houder

De fiets ondersteund niet goed?

Als je fietst zie je dan de snelheids aanduiding verwijderen? als deze op 0 blijft dan staat de magneet in uw achterwiel waarschijnlijk niet meer juist. (deze moet mooi langs de opnemer passeren bij elke omwenteling)

Mijn computer valt soms uit tijdens het fietsen ?

Dit kan een gevolg zijn van een slecht contact tussen de houder en het display eventueel reinigen met contactspray of de bevestigingsschroefen lossen van de houder versus stuur. als het nog terug komt zal je beter even langs komen.

Schermpje doet niets

Waarschijnlijk is de interne batterij van het scherm leeg zet de fiets aan met de batterij knop nu zou de display en fiets moeten aangaan, na dit rit zou dit terug normaal moeten zijn ander kan je de display beter even laden via een GSM lader (mini usb poortje kanje aan de zijkant van de display vinden).

informatie over Bosch batterijen kan je hier vinden
informatie over Bosch algemeen kan je hier vinden

Foutcodes

410 Een of meerdere toetsen van de boordcomputer zijn geblokkeerd. Controleer of er toetsen zijn vastgeklemd, bijv. door binnengedrongen vuil. Reinig de toetsen indien nodig.

414 Verbindingsprobleem van bedieningseenheid Aansluitingen en verbindingen laten controleren

418 Een of meer toetsen van de bedieningseenheid zijn geblokkeerd. Controleer of er toetsen zijn vastgeklemd, bijv. door binnengedrongen vuil. Reinig de toetsen indien nodig.

422 Verbindingsprobleem van aandrijfeenheid Aansluitingen en verbindingen laten controleren

423 Verbindingsprobleem van de eBikeaccu Aansluitingen en verbindingen laten controleren

424 Communicatiefout van de componenten onderling Aansluitingen en verbindingen laten controleren

426 Interne tijdoverschrijdingsfout Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

430 Interne accu van de boordcomputer leeg Boordcomputer opladen (in de houder of via USB-aansluiting)

440 Interne fout van aandrijfeenheid Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

450 Interne SW-fout Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

490 Interne fout van de boordcomputer Boordcomputer laten controleren

500 Interne fout van aandrijfeenheid Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

502 Fout in de fietsverlichting Controleer het licht en de bijbehorende bekabeling. Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

503 Fout van snelheidssensor Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

510 Interne sensorfout Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

511 Interne fout van aandrijfeenheid Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

530 Accufout Schakel de eBike uit, verwijder de eBike-accu en plaats de eBike-accu er opnieuw in. Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

531 Configuratiefout Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

540 Temperatuurfout De eBike bevindt zich buiten het toegestane temperatuurbereik. Schakel het eBike-systeem uit om de aandrijfeenheid tot het toegestane temperatuurbereik te laten afkoelen of opwarmen. Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

550 Een niet toegestane verbruiker werd herkend. Verwijder de verbruiker. Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

602 Interne accufout tijdens het laden Scheid het laadapparaat van de accu. Start het eBike-systeem opnieuw. Sluit het laadapparaat op de accu aan. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

602 Interne accufout Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

603 Interne accufout Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

605 Accutemperatuurfout De eBike bevindt zich buiten het toegestane temperatuurbereik. Schakel het eBike-systeem uit om de aandrijfeenheid tot het toegestane temperatuurbereik te laten afkoelen of opwarmen. Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

605 Accutemperatuurfout tijdens het laden Scheid het laadapparaat van de accu. Laat de accu afkoelen. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

606 Externe accufout Controleer de bekabeling. Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

610 Accuspanningsfout Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

620 Fout laadapparaat Vervang het laadapparaat. Neem contact op met uw Bosch eBike-dealer.

640 Interne accufout Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

655 Meervoudige accufout Schakel het eBike-systeem uit. Verwijder de accu en plaats hem er opnieuw in. Start het systeem opnieuw. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Bosch eBike-dealer.

656 Softwareversiefout Neem contact op met uw Bosch eBike-dealer zodat hij de SW-update uitvoert. Geen indicatie Interne fout van de boordcomputer Herstart uw eBike-systeem door het uit- en opnieuw inschakelen