We hebben hier een aantal “Corana” tochten in Wachtebeke en omgeving geplaatst om met uw familie te doen, deze gaan op 90% rustige niet drukke wegen.
Fietstochten zijn steeds met de gewone fiets perfect doenbaar maar gaan niet steeds over verharde wegen. 1 Rit gaat door “Den Etbos” een Parijs Roubaix waardige weg ;-). Geniet ervan.
Je kan eenvoudig de link aanklikken het bestand downloaden om op uw GPS of smartphone te navigeren of afdrukken en “oldskool” kaartlezen.
Ondertussen 1 mtb of gravel ritten beschikbaar.
Bij de wandelingen steeds een korte omschrijving wat je kan verwachten de gekende plekjes staan hier we willen u vooral verrassen met de mindergekende schone plekjes.

NIEUW : Waterlopen en oudespoorwegen.
Deze tocht loopt langs of over vergane transportlocatie.
De oude spoorwegbeddingen de moervaart en stekense vaart door het land van Waas fietsen we via Moerbeke Waas – Stekene – Sinaai – Daknam – Eksaarde terug naar Wachtebeke klik hier voor de link

RIT 1: Deze rit brengt u eerst langs de rand van het heidebos. Vervolgens via de moervaart door de velden tot in mendonk waar we de moervaart terug oversteken om langs de jachthavens van mendonk en Wachtebeke terug op onze start uit te komen klik hier voor de link

RIT 2: Deze rit brengt via de “jachthaven” van Wachtebeke vervolgens naar die van Mendonk door de velden van Mendonk langs De Bommel tot in Zaffelare om vervolgens via de hellestraatwegel aan Persijzer uit te komen.
Over Stenen Brug rijden we zo terug naar de startplaats. (meteen een paar plaatsnamen 😉 )
Klik hier voor de link

RIT 3: Deze rit op een klein lusje na 100% Wachtebeke Sluize, overslag, bovenhoek 4 uitersten,… weer wat plaatsen om te verkennen.
Klik hier voor de link

RIT 4: Hier brengen we een bezoek aan de buren uit Doorselaar en “Gezoarde” met onze Paris-Roubaix strook den Etbos inbegrepen.
Klik hier voor de link

MTB 1: Het spannenste is het niet maar toch een mooi trainingsritje om de conditie te onderhouden. links en rechts zie je nog eens een spoor liggen aarzel niet dit eens te nemen.
Klik hier voor de link