We hebben hier een aantal “Corana” ritjes in Wachtebeke en omgeving geplaatst om met uw familie te rijden, deze gaan op 90% rustige niet drukke wegen. Soms zit er een gravelpad in maar steeds met de gewone fiets perfect doenbaar. 1 Rit gaat door “Den Etbos” een Parijs Roubaix waardige weg ;-). Geniet ervan. Je kan eenvoudig de link aanklikken het bestand downloaden om op uw GPS of smartphone te navigeren of afdrukken en “oldskool” kaartlezen.
Ondertussen mtb of gravel ritten beschikbaar.

RIT 1: Deze rit brengt u eerst langs de rand van het heidebos.
Vervolgens via de moervaart door de velden tot in mendonk waar we de moervaart terug oversteken om langs de jachthavens van mendonk en Wachtebeke terug op onze start uit te komen
klik hier voor de link

RIT 2: Deze rit brengt via de “jachthaven” van Wachtebeke vervolgens naar die van Mendonk door de velden van Mendonk langs De Bommel tot in Zaffelare om vervolgens via de hellestraatwegel aan Persijzer uit te komen.
Over Stenen Brug rijden we zo terug naar de startplaats. (meteen een paar plaatsnamen 😉 )
Klik hier voor de link

RIT 3: Deze rit op een klein lusje na 100% Wachtebeke Sluize, overslag, bovenhoek 4 uitersten,… weer wat plaatsen om te verkennen.
Klik hier voor de link

RIT 4: Hier brengen we een bezoek aan de buren uit Doorselaar en “Gezoarde” met onze Paris-Roubaix strook den Etbos inbegrepen.
Klik hier voor de link

MTB 1: Het spannenste is het niet maar toch een mooi trainingsritje om de conditie te onderhouden. links en rechts zie je nog eens een spoor liggen aarzel niet dit eens te nemen.
Klik hier voor de link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *