Als gepasioneerde mountainbiker bent u aan het juiste adres!!
Voor het mountainbike gamma hebben we 2 topmerken.

OLYMPIA: Olympia is een van de oudste en meest gewaardeerde merken in Italië deze kleinere constructeur is nog een echt familiebedrijf, de passie voor de fiets resulteert in uitgekiende fietsen met een voor Italie typische oog voor design.

Heel veel montage mogelijkheden via een fabriek-af montage systeem PRIJSLIJST 2020 veel nieuwe ontwikkelingen zoals een uitgebreid gamma E MTB bikes

Een ultiem race machine is  de voor 2020 vernieuwd F1-X nog lichter, nog stijver, nog sneller!!
Het fully racewapen voor al uw marathon en XCO uitdagingen is internationaal getest en bekroond met verschilende ereplaaten op de WB XCO.

De technologie van dit paradepaardje is ook verkrijgbaar in een lager prijsklasse

Een project dat Cicli Olympia heeft opgezet is de oprichting van een racing team, waardoor de firma is uitgegroeid tot een van de meest gezaghebbende spelers op de off-road bike scene.
Het bedrijf streeft er naar een van de leidende figuren te zijn in de markt voor top-of-the range MTB’s, dit naast de meest prestigieuze merken uit de Europese markt.

Het afgelopen jaren hebben DEBO bikes en olympia de handen in elkaar geslagen om enkele toppers te ondersteunen in het MTB  gebeuren volg onze ploeg op FB 

hier kan je de cataloog raadplegen

___________________________________________________________________________


TREK
: deze gerenommeerde Amerikaanse fabrikant heeft de absolute top in huis met het compleetste gamma: van de basis MARLIN tot de top downhill fiets de SESSION en van pure XCO machines tot uitmuntende freeride/allmountain bikes.

meer info op de webstek van TREK

Crosscountry

Ongeëvenaarde efficiëntie

Crosscountry-bikes zijn de meest efficiënte mountainbikes. Het lage gewicht en de beperkte veerweg maakt ze tot snelle klimmers en sterke sprinters.

Raceklaar

Crosscountry mountainbikes zijn van oorsprong ontwikkeld om te racen. Ze zijn een uitstekende keuze voor beginners, maar door hun snelheid en eenvoud zijn ze van nature geschikt voor wedstrijden.

Snelle handling

Snelle, precieze handling is het kenmerk van het rijden op een XC-bike. Directe respons is fijn op eenvoudige trails, maar het gaat ten koste van enige stabiliteit.

Trailbikes

Ultieme veelzijdigheid

Trailbikes zijn de meest veelzijdige mountainbikes. Het is de beste keuze voor rijders die plezier willen hebben op veel verschillende soorten terrein en op een fiets die het vertrouwen verhoogt, maar die niet log of onhandelbaar aanvoelt.

Vertrouwenwekkend

Trailbikes zijn gebouwd om met veel veerweg door moeilijk terrein te rijden. Je kunt kiezen voor meerdere wielmaten en bandenmaten zodat je meer uitdagende ritten kunt gaan rijden.

Voor elk wat wils

Het maakt niet uit welke uitdaging je zoekt, Trek heeft de perfecte trailbike voor je. Onze brede collectie trailbikes biedt zowel beginners als doorgewinterde enthousiasten de mogelijkheid om hun niveau op te schroeven.

Fatbikes

Tractie is alles

Fatbikes hebben superbrede banden die de tractie aanzienlijk verhogen. Daarmee krijg je de grip die je nodig hebt om trails te verkennen die je met een traditionele mountainbike onmogelijk kunt rijden.

Rij het hele jaar door

Fatbikes hebben superbrede banden die de tractie aanzienlijk verhogen. Daarmee krijg je de grip die je nodig hebt om trails te verkennen die je met een traditionele mountainbike onmogelijk kunt rijden.

Beginnersvriendelijk

Superieure stabiliteit en een onverslaanbare tractie maken fatbikes een geweldige keuze voor mountainbikers die net de sport beginnen te ontdekken.

Downhill

Uitzonderlijke capaciteiten

Door hun unieke veersystemen en framegeometrie kunnen downhill-bikes de steilste afdalingen en de meest verraderlijke trails overwinnen. Met de shuttle naar boven en dan naar beneden scheuren.

Wieltjes in de lucht

De zwaartekracht verslaan is leuk. Onze downhill-collectie bevat ultra-wendbare bikes die specifiek ontworpen zijn voor dirt jumps en stunts.

Wereldkampioen

Downhill-bikes zijn de enige optie voor downhill-racing. De beste rijders ter wereld hebben Trek downhill-bikes naar een record aantal Worldcup-overwinningen en meerdere wereldtitels gereden.

Elektrisch door de bergen

Verder. Sneller.

Mountainbikes met trapondersteuning geven je eigen spierkracht een extra boost door een elektromotor. Het fietst als een normale fiets, maar je blijft frisser en je kunt de snelheid hoog houden, ongeacht de hindernissen op de trail.

Verpletterend klimmen

Mountainbiken betekent vaak verschrikkelijk veel klimwerk. Met de extra power van een e-MTB zullen beklimmingen alles behalve verschrikkelijk zijn.

Rij met iedereen

Met elektrische mountainbikes kunnen rijders met een verschillend conditieniveau toch samen rijden. Iedereen kan nu genieten van de extra mogelijkheden die ontstaan door de extra power van een elektromotor.