MTB rit nu de zware versie!! Supermooie singeltracks, leuke en uitdagende afdalingen, redelijk korte maar soms pittige klimmen, het constante op en neer wisselen we een paar keer af met een goedlopend recup stukje.

Een vernieuwd parcour voor 2020 nog spectaculairder – nog zwaarder daarom enkel voor ervaren Ardennen mountainbikers +-6u onderweg geen enduro maar toch een stevige portie ALL-Mountainbike klimmen doen we rustig (this old man can’t go fast anymore) (snel mag jij wel ? ).
Fully en dropper zijn niet verplicht maar wel handig.
Hoe werkt het? ik gids u met een kleine groep door vergeten en uitdagende paden en koppel zo het mooiste en zwaarste wat er te bieden is in de omgeving. Hoever en hoe lang hangt af van de groep.
We voorzien geen bevoorrading om de vrijheid te behouden onderweg de geplande route te verlaten dus rugzakje met drank en eten is een must. (we proberen wel langs een winkeltje te passeren tijdens dit avontuur)

“old school?” = geen bevoorradingen, geen gekoers, soms eens fietsje op de schouder, geen gemiddelden, veel zeveren en leute en eens goed afzien, geen geleuter kortom geneiten van de Ardennen en de uitzichten.

max 8 deelnemers kostprijs €20


*we behouden steeds het recht uw inschrijving te weigeren indien we vermoeden dat je dit fysiek of technisch niet aankan!