Wil je één fiets voor overal, dan moet je deze hebben

De Fuel EX is een full suspension bike die gemaakt is om elke dag op elke trail te schitteren. Van legendarische marathons tot aan vette plaatselijke trails, de uitgebalanceerde geometrie en het effectieve veersysteem van de Fuel EX geven je de adrenaline voor de afdalingen en de hoge hartslag voor beklimmingen. Wij vinden eigenlijk dat je niet moet kiezen voor slechts één mountainbike. Maar als het dan toch moet, kies deze.

Meteen ook onze favorite trail bike de fuel EX de alles kunner ideaal voor het ontdekken van de ruigere paden en trails.


Maak kennis met onze favoriete trailbike

Lekker ruig scheuren

Ongeëvenaarde tractie en stabiliteit geven je genoeg vertrouwen om vol gas over wiel-vernietigende rock gardens en roller-coaster worteltapijten te knallen. Hoe lastig het ook wordt, op de Fuel EX kun je vertrouwen.

Na de klim begint de fun

Klimmen en afdalen gaat evengoed met de Fuel EX, dus als de trail omhoog loopt kun je naar de top rijden en genoeg energie overhouden om lekker naar beneden te scheuren.

Met de stroom mee

Of je nu rondjes rijdt met je vrienden, in een opwelling meedoet aan een willekeurige race of een volle dag singletrack-avonturen met heldhaftige beklimmingen en heerlijke haarspeldafdalingen beleeft, de Fuel EX staat je terzijde in al je ups en downs.