Het vlaggenschip van Olympia, blijft zich ontwikkelen hij is nog lichter geworden (-200gr!!) met hoger stabiliteit en stijfheid. Veel structurele verbeteringen kenmerken de nieuwe F1-X die de reeds gesmaakte F1-X van vorig jaar nog beter maakt
Het monocoque frame is gemaakt van T1000-, T800-, T700- en M40J-vezels. Dankzij de EPS-technologie, die overtollig materiaal van het binnenoppervlak elimineert, is het gewicht met 200 gram verminderd, terwijl de stijfheid is toegenomen. De nieuwe F1-X maakt gebruik van een carbonlink en een Fox Float DPS-schokdemper met standaard trunnion (stijver verbinding frame/demper) . De compressie van de achtervork is verbeterd. De achtervork is opnieuw gevormd voor meer elasticiteit wanneer de schokdemper is uitgeschakeld en om de lineariteit op hobbels te vergroten. Kabels lopen over de trapas en zijn verbonden met de steun voor een betere kabelbescherming.

De F1-x is verkrijgbaar in 2 kleuren en 5 montagemogelijkheden en keuze uit wielen en vorken en eventuele dropperpost. prijzen ASAP

MEER INFO?