Mijn fiets met ION systeem ondersteund minder?

10 sec op de lichknop duwen tot de tekst gecalibreerd verschijnt (niet op de fiets zitten) en dit zou al veel beter moeten zijn.

Ik heb een fiets met Bosch motor en werkt niet ik kan deze wel aan en uit zetten?

Staat de 0 er van de km teller? als deze 0 er niet staat is uw scherm waarschijnlijk niet goed ingeklikt

Hier ook een Bosch motor en ondersteund niet goed?

als je fietst werkt dan de snelheids aanduiding? als deze op 0 blijft staan staat de magneet in uw achterwiel waarschijnlijk niet meer juist. (deze moet mooi langs de opnemer passeren bij elke omwenteling)

Mijn computer valt soms uit tijdens het fietsen (BOSCH systeem)?

Dit kan een gevolg zijn van een slecht contact tussen de houder en het display eventueel reinigen met contactspray of de bevestigingsschroefen lossen van de houder versus stuur. als het nog terug komt zal je beter even langs komen.

Bosch systeem fiets en schermpje doet niets

waarschijnlijk is de interne batterij van het scherm leeg zet de fiets aan met de batterij knop nu zou de display moeten aangaan na dit rit zou dit terug normaal moeten zijn ander kan je de display beter even laden via een GSM lader (mini usb poortje kanje aan de zijkant van de display vinden).

wordt vervolgd

heb je ook een Q&A vraag?