De afgelopen weken heeft Trek een nieuwe mountainbike collectie geintroduceerd met enkele spectaculair nieuwe modellen. Om deze mountainbike collectie te presenteren is er op 19 oktober op de Balenberg een test event.
Tijdens dit evenementen krijgen de genodigden de mogelijkheid om twee à drie mountainbikes uitgebreid te testen tijdens een ochtend of middagsessie. Daarbij krijgen ze de uitleg over de producten en kunnen ze alle vragen stellen aan de experts.
Dit evenement is bedoeld om klanten die concrete interesse hebben om een Trek mountainbike te kopen te helpen bij hun keuze. Het aantal plekken is beperkt (tot 25 per sessie) om maximale aandacht voor de geïnteresseerden te kunnen garanderen. 
Overweegt u sterk om één van de onderstaande fietsen aan te schaffen maar heb je keuze stress?geef je dan snel op! Deelname aan deze evenementen is gratis. maar Vol = vol!

Aanvraag tot inschrijving is verplicht via info@debo-bikes.be


Volgende modellen zullen beschikbaar zijn:
– Supercaliber 9.8*
– Top Fuel 9.9
– Fuel EX 8
– Procaliber 9.7
– Rail 9.8 (E-MTB)*

*onder voorbehoud van beschikbaarheid