Als gepasioneerde mountainbiker bent u aan het juiste adres voor het mountainbike gamma hebben we 2 topmerken.

OLYMPIA: Olympia is een van de oudste en meest gewaardeerde merken in Italië deze kleinere constructeur is nog een echt familiebedrijf, de passie voor de fiets resulteert in uitgekiende fietsen met een voor Italie typische oog voor design.

Heel veel montage mogelijkheden via een fabriek-af montage systeem PRIJSLIJST 2019 veel nieuwe ontwikkelingen zoals een uitgebreid gamma E MTB bikes

Een ultiem race machine is  de F1-x  Een fully racewapen voor al uw marathon en XCO uitdagingen al internationaal bekroond met zilver op het EK XCO in 2018. De technologie van dit paradepaardje is nu ook verkrijgbaar in een lager prijsklasse het verschil is de carbon soort die gebruikt wordt iets hoger gewicht maar de zelfde rij eigenschappen.

Nieuw voor 2019 is het hertekende frame voor de F1 en voor de 125ste verjaardag verkijgbaar in een unieke kleur en montage

Afbeeldingsresultaat voor logo olympiacicli

Een project dat Cicli Olympia heeft opgezet is de oprichting van een racing team, waardoor de firma is uitgegroeid tot een van de meest gezaghebbende spelers op de off-road bike scene.
Het bedrijf streeft er naar een van de leidende figuren te zijn in de markt voor top-of-the range MTB’s, dit naast de meest prestigieuze merken uit de Europese markt.

Het afgelopen jaar heeft DEBO bikes en olympia de handen in elkaar geslagen om een talent volle jongere te ondersteunen in het MTB marathon gebeuren

 

 

hier kan je de cataloog raadplegen

 

_____________________________________________________________________________________________________

TREK: deze gerenommeerde Amerikaanse fabrikant heeft de absolute top in huis met het compleetste gamma: van de vernieuwde basis MARLIN tot de top downhill fiets de SESSION en van pure XCO machines tot uitmuntende freeride/allmountain bikes.

Met Garry Fisher hadden ze dan

ook de pionier van het MTB’en in huis die onder meer de uitmuntende 29″ lijn ontwikkeld heeft.
ONTDEK OOK DE BUITENBEENTJES zoals de Stach 29+ 29 en Roscoe 27.5+ dikkere banden en toch uitmuntende rijeigenschappen.

meer info op de webstek van TREK

Keuze stress?

Hardtails en XC fully:
MARLIN: de eerste voorzichtige stappen in het mountainbike voor een scherpe prijs maar meteen ook inzetbaar als dagelijkse woon-werk/school verkeer

X-Caliber: De eerste stap naar de crosscountry mountainbikes en meteen klaar voor het eerste “echte” mountainbike plezier? vanaf de 8 reeds klaar voor de eerste wedstrijdjes.

PROCALIBER : Het ultime hardtail wapen op en top wedstrijdklaar van alu tot superlight carbon steeds met de comfort verhogende isospeed en scherpe prijs/kwaliteit.

Top Fuel :De Top Fuel  is een full suspension crosscountry-mountainbke voor het leveren van topprestaties. Hij heeft een licht en stijf OCLV Mountain Carbon hoofdframe of een lichtgewicht Alpha Aluminium frame en is ontwikkeld voor soepel rijden op topsnelheid. De fiets is uitgerust met 100 mm voor- en achtervering .

 

Fully en Trail:

Ultieme veelzijdigheid

Trailbikes zijn de meest veelzijdige mountainbikes. Het is de beste keuze voor rijders die plezier willen hebben op veel verschillende soorten terrein en op een fiets die het vertrouwen verhoogt, maar die niet log of onhandelbaar aanvoelt.

Vertrouwenwekkend

Trailbikes zijn gebouwd om met veel veerweg door moeilijk terrein te rijden. Je kunt kiezen voor meerdere wielmaten en bandenmaten zodat je meer uitdagende ritten kunt gaan rijden.

Voor elk wat wils

Het maakt niet uit welke uitdaging je zoekt, Trek heeft de perfecte trailbike voor je. Onze brede collectie trailbikes biedt zowel beginners als doorgewinterde enthousiasten de mogelijkheid om hun niveau op te schroeven.

De bekendste freeride en downhill familie de broers en hun zusje Atherton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SANTOS: Deze Nederlandse constructeur maakt een naar onze mening meest “modder bestandige” fiets.

Rohloff versnellingsnaaf
Magura HS33 velgremmen dit in combinatie met keramische velgen.
en een riemaandrijving
dit alles in ontelbare kleuren
ontdek dit en stel online uw fiets samen
Santos-banner-dik-zw-wi-or