Voor het mountainbike gamma hebben we 2 topmerken.

OLYMPIA: Olympia is een van de oudste en meest gewaardeerde merken in Italië deze kleinere constructeur is nog een echt familiebedrijf, de passie voor de fiets resulteert in uitgekiende fietsen met een voor Italie typische oog voor design.

Heel veel montage mogelijkheden via een fabriek-af montage systeem PRIJSLIJST 2018 veel nieuwe ontwikkelingen zoals een uitgebreid gamma E MTB bikes en Fatbikes voor 20″ 24″ . En een ultiem machine is  de F1-x  Een ultiem fully racewapen voor al uw marathon en XCO uitdagingen

120j_olympia

Een project dat Cicli Olympia heeft opgezet is de oprichting van een racing team, waardoor de firma is uitgegroeid tot een van de meest gezaghebbende spelers op de off-road bike scene.
Het bedrijf streeft er naar een van de leidende figuren te zijn in de markt voor top-of-the range MTB’s, dit naast de meest prestigieuze merken uit de Europese markt.

De DARE2B waasland jongeren heeft afgelopen jaar ook succesvol met deze top fietsen hun kunnen in het wedstrijdgebeuren getoond 

 

 

_____________________________________________________________________________________________________

TREK: deze gerenommeerde Amerikaanse fabrikant heeft de absolute top in huis met het compleetste gamma: van 29″ singelspeed tot de top downhill fiets en van pure XC machines tot uitmuntende freeride/allmountain bikes.

Met Garry Fisher hadden ze dan ook de pionier van het MTB’en in huis die onder meer de uitmuntende 29″ lijn ontwikkeld heeft.
ONTDEK OOK DE BUITENBEENTJES zoals de Stach 29+ 29 en dikkere banden en toch uitmuntende rijeigenschappen.

meer info op de webstek van TREK

 

De bekendste freeride en downhill familie de broers en hun zusje Atherton

SANTOS: Deze Nederlandse constructeur maakt een naar onze mening meest “modder bestandige” fiets.

Rohloff versnellingsnaaf
Magura HS33 velgremmen dit in combinatie met keramische velgen.
en een riemaandrijving
dit alles in ontelbare kleuren
ontdek dit en stel online uw fiets samen
Santos-banner-dik-zw-wi-or