Gravelbikes kunnen bijna overal gereden worden, op zowel verharde als onverharde weg. Dankzij de schijfremmen, extra ruimte voor bredere banden en een comfortabele geometrie zijn deze fietsen geschikt voor allerlei avonturen, van ruig terrein tot winterse ontdekkingstochten. Deze fietsen zijn voor de dagen waarop je bij uw vertrek niet weet wat de reis je zal brengen, maar wel volledig op je fiets moet kunnen vertrouwen.

Olympia

HANDY
Grind en nog veel meer. Voor fietsers die altijd klaar willen zijn voor het veranderen van terreinomstandigheden, heeft Olympia de Handy gemaakt, een veelzijdige en betrouwbare fiets die uitstekende prestaties biedt op zowel asfalt- als niet-extreme onverharde wegen. Het frame is gemaakt van 6061 dubbel aluminium, gecombineerd met een carbonvork. De ontwerpgeometrieën hebben rijcomfort als hun belangrijkste focus. De kabelbomen zijn geïntegreerd. Rijders die deze fiets gebruiken voor rondreizen, kunnen vertrouwen op bevestigingen voor het monteren van een rek en spatborden. Handy is een lichtgewicht, stevig en compleet model voor fietsers met als rijeigenschappen als hoogste prioriteit geen topsnelheid.

FRAME Alloy 6061 Double Butted
VORK Carbon UD 1.5 Tapered
CRANKSTEL Sram Apex (42t)
ACHTERDERAILLEUR Sram Apex
SHIFTERS Sram Apex
SCHIJFREMMEN Sram Apex Hydraulic
SCHIJF Shimano RT10
CASSETTE Sram PG 1130 11/42
KETTING Sram PC 1110
ZADEL Sella Italia Novus
ZADELPEN Ritchey Comp V2 BB Black
STUURPEN Ritchey 4 Axis 6D BB Black
STUUR Ritchey Ergomax Comp
DRINKBUSHOUDER Elite PARON RACE
WIELEN Miche Race DX
BANDEN Schwalbe G-One Allround 35c

€1899

 

TREK

3 types klaar voor onverhard en verharde wegen trekkings en allerhande avonturen

BOONE:
De Boone  is onze lichtste, snelste cyclocrosser. Hij springt over hindernissen, worstelt zich door de modder en dendert door zandgaten. Hij is gewend aan een flinke dosis rondvliegend bier omdat hij regelmatig op het hoogste podium staat. Dit is de beste cyclocross-machine met IsoSpeed voor en achter, hydraulische schijfremmen voor remkracht onder alle omstandigheden en een raceklare 1×11-aandrijving.

 

Crockett:
De Crockett is het Zwitserse zakmes onder de cyclocross-fietsen. Rij hem naar een crosswedstrijd, pak een podiumplaats mee en rij vervolgens terug naar huis over gravelwegen. Dat kan allemaal met een kwalitatief goed gebouwde fiets die het durft op te nemen tegen alle andere fietsen in de wedstrijd. Als je zoekt naar een cyclocross-fiets die alles kan en dat ook nog eens heel goed doet, dan hoef je niet verder te zoeken. 

 

Checkpoint:
De Checkpoint is de gravelbike met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de collectie. Het is een kwaliteitsfiets die bestand is tegen lange, zware kilometers op asfalt, zandwegen en zelfs de meest uitdagende gravelwegen. Dit model blinkt echter uit door zijn prestatiegerichte onderdelen en bijzondere uitrustingskenmerken zoals de verstelbare Stranglehold dropouts, enorme bandenvrijheid en de extra bevestigingspunten waardoor hij eenvoudig kan worden aangepast aan jouw soort avontuur.