De inschrijving is open voor onze eerste 2 ritten voor 2023.

We richten ons voor de eerste rit op de mensen die een eerste keer willen proeven van een “echte” Ardennen rit of voor diegene wie er terug een beetje willen inkomen voor het harde werk er nog aan komt.
De 2de rit is meteen al eentje die kan tellen met alle toeters en bellen.

Op het MTB menu zoals steeds enkele mooie singletracks, een paar pittige klimmen en afdalingen afgewisseld met enkele recup stukjes (echt waar 😉 )
Wat vragen we? een fiets die 100% in orde staat remmen, vering, banden (liefst tubeless) enz en voldoende uithouding om toch dikke 4 uur te fietsen. Verder veel goesting er is geen gedoe over gemiddelde snelheid, hoogtemeters, Strava koms of wat dan ook. Een clinic is het niet maar je zal waarschijnlijk wel (veel) bijleren.
volg het evenementen op FB hier voor de 1ste opwarmings rit en de 2de hier

Inschrijven kan je via deze link